Ayhan Bilgen Yeni Parti / Hdp Li Bilgen Den Yeni Parti Sinyali Hdp Yi Boleceksin Tepkisi Geldi Yeni Safak : Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

Ayhan Bilgen Yeni Parti / Hdp Li Bilgen Den Yeni Parti Sinyali Hdp Yi Boleceksin Tepkisi Geldi Yeni Safak : Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.. .türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.

Neden bunu yapıyor anlamak mümkün değil. .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Kobane soruşturması nedeniyle 25 eylül 2020'de gözaltına alınan ve 2 ekim'de tutuklanan kars belediye eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi.

Ayhan Bilgen Den Yeni Siyasi Parti Sinyali Evrensel
Ayhan Bilgen Den Yeni Siyasi Parti Sinyali Evrensel from www.evrensel.net
Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte. Bilgen'in yeni parti kuracağı yönündeki açıklamaları hdp kanadı tarafından pek hoş karşılanmıyor. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Tutuklandığı ilk dönemde partisini eleştiren açıklamaları gündem olan bilgen, yeni bir siyasi parti çıkışında bulundu. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi.

.hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü. — ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. .başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi.

Ayhan bilgen şu ifadeleri kullandı: Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum. Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur. Bilgen daha önce de hdp'nin siyasetinin geldiği noktayı eleştirmiş ve yeni öneriler sunmuştu. — ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021.

Hdp Li Ayhan Bilgen Den Yeni Parti Sinyali Independent Turkce
Hdp Li Ayhan Bilgen Den Yeni Parti Sinyali Independent Turkce from www.indyturk.com
Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan. Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. 6 yıl sonra tutuklanan ve yerine kayyum atanan hdp'li ayhan bilgen'den 'yeni bir parti' mesajı geldi. Ayhan bilgen şu ifadeleri kullandı:

Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

— ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Kobane soruşturması nedeniyle 25 eylül 2020'de gözaltına alınan ve 2 ekim'de tutuklanan kars belediye eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Neden bunu yapıyor anlamak mümkün değil. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. .türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum.

Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. Ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan mesajlarına hdp cephesinden, temennimiz odur ki bilgen'in ifade ettiği fikirler, bu iktidara payanda olmasın ve iktidar. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte.

Ayhan Bilgen Den Yeni Parti Imasi
Ayhan Bilgen Den Yeni Parti Imasi from www.ilkehaber.com
Bilgen'in yeni parti kuracağı yönündeki açıklamaları hdp kanadı tarafından pek hoş karşılanmıyor. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bilgen daha önce de hdp'nin siyasetinin geldiği noktayı eleştirmiş ve yeni öneriler sunmuştu. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Tutuklandığı ilk dönemde partisini eleştiren açıklamaları gündem olan bilgen, yeni bir siyasi parti çıkışında bulundu. Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte.

Kobani soruşturmasında tutuklanan ayhan bilgen, yeni bir siyasi parti kurulması ihtimaliyle ilgili açıklama eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, yeni parti kurulacağına dair işaret verdi.

.eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. — ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. .başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi. Biz ayhan bilgen ile bu konuyu konuşuyorduk. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur.

Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti ayhan bilgen. Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama