Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını çıktı - Haberler / Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını çıktı - Haberler / Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın kemer i̇lçesi'nde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. 1 saatte kontrol altına alındı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Antalya Manavgat'ta orman yangını!
Antalya Manavgat'ta orman yangını! from img.a24.com.tr
Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Orman bölge müdürlüğü'ne ait bir arazözün devrilmesi sonucunda sürücüsü yaralanmış ve tedavi altına alınmıştır. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. .türedi, manavgat yangınını, 'antalya tarihinin en büyük ve zarar verici yangını' olarak niteledi. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

O da genel de antalya'ya destek için tutulacak.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Orman yangını yardım kampanyası banka hesap bilgileri t.c. Yangına, 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. .türedi, manavgat yangınını, 'antalya tarihinin en büyük ve zarar verici yangını' olarak niteledi. 1 saatte kontrol altına alındı.

Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya tarihinin bundan önceki en büyük orman yangını 21 haziran 1997'de meydana gelmişti.

Antalya'nın Kaş ilçesinde orman yangını çıktı
Antalya'nın Kaş ilçesinde orman yangını çıktı from cdnuploads.aa.com.tr
Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. O da genel de antalya'ya destek için tutulacak. .2016 yılında turizm bölgesi adrasan'da çıkan orman yangını sonrasında da yine yapılan burdur bucak ilçesine de bir helikopter konuldu. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'da çıkan orman yangına 5 helikopter ve 2 uçak müdahale ediyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını!

Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. 1 saatte kontrol altına alındı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. .2016 yılında turizm bölgesi adrasan'da çıkan orman yangını sonrasında da yine yapılan burdur bucak ilçesine de bir helikopter konuldu. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya tarihinin bundan önceki en büyük orman yangını 21 haziran 1997'de meydana gelmişti. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen.

Antalya Kaş'ta orman yangını - Son Dakika Haberleri
Antalya Kaş'ta orman yangını - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
O da genel de antalya'ya destek için tutulacak. Yangını söndürmek için müdahaleler sürüyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Orman yangını yardım kampanyası banka hesap bilgileri t.c. Antalya kumluca'da orman yangını çıktı. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Test video gamıng gündem vitrin yazıo diğer. Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. .2016 yılında turizm bölgesi adrasan'da çıkan orman yangını sonrasında da yine yapılan burdur bucak ilçesine de bir helikopter konuldu. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya tarihinin bundan önceki en büyük orman yangını 21 haziran 1997'de meydana gelmişti. Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü.

İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor antalya yangın. Rüzgar yön değiştirdi, alevler yayıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama